10% popust na brezžitno hrano za vašega ljubljenčka!

10% popust na izbrano ponudbo hrane brez žit

🌾 Odkrijte prednosti prehrane brez žit! 🌾

Zdaj vam ponujamo 10% popust na izbrane znamke brez žit!*

Koda kupona: BREZ-ZIT* Ponudba velja le na brezžitne izdelke naslednjih znamk: Barkoo, Briantos, Concept for Life, Cosma, Catessy, Feringa, Greenwoods, Lukullus, My Star, Purizon, Rebel Belle, Rocco, Rosie's Farm, Smilla, Tigeria, zooplus Bio, zooplus Classic, Wild Freedom in Wolf of Wilderness. * Koda kupona velja le na izbrano hrano in prigrizke brez žitaric do vključno 30. oktobra 2023. Koda kupona velja le na izbrana varčna, poskusna in mešana pakiranja. Prosimo, upoštevajte, da lahko popust prejmete le z vpisom kode kupona v polje "Kliknite tukaj za vnos kode kupona" na blagajni preden zaključite naročilo, popust bo avtomatsko upoštevan. Kode kupona ni mogoče kombinirati z drugimi kodami kupona in popusti. Na eno naročilo lahko unovčite le eno kodo kupona.

Pridržujemo si pravico do spremembe končnega datuma te promocije. Slike, uporabljene v tej promociji, so namenjene le ponazoritvi in ne predstavljajo zavezujoče ponudbe.

Lahko se zgodi, da nekateri izdelki niso 100% brezžitni, zato pred nakupom preverite sestavo izbranega izdelka v naši spletni trgovini, da se prepričate, da ni vključenih žit. Pridržujemo si pravico, da so določeni brezžitni izdelki izbranih znamk izključeni iz promocije.