Vaša košarica

Vaša nakupovalna košarica je prazna!

zoohit uporablja Cookies, da omogoči pravilno delovanje strani, personalizira vsebino in oglaševanje ter analizira obisk strani. O vaši uporabi naše strani obvestimo tudi naše partnerje s področja oglaševanja in analize. Z uporabo te strani, se strinjate z uporabo piškotkov. sprejmem piškotke

Cosma prigrizki

Cosma prigrizki

Mačke obožujejo Cosma prigrizke!

Priljubljeni Cosma Snackies, Snackies XXL in Snackies DUO so naravni mačji prigrizki brez žit, narejeni iz čistega mesa ali ribe. Vsak košček se nežno zamrzne, tako da se ohranijo pomembna hranila ter poln in naraven okus. Cosma Snackies so še posebej priljubljeni pri veterinarjih in rejcih mačk, saj so zdravi in zaradi naravnih sestavin tudi dobro prebavljivi.

Cosma Snackies prigrizki za mačke

Cosma Snackies so naravni premium mačji prigrizki iz 100% svežega, čistega mesa ali rib. Koščki brez žit so intenzivnega okusa in so zelo priljubljeni tudi pri občutljivih mačkah.

Cosma Snackies XXL prigrizki za mačke

Cosma Snackies XXL so naravni mačji prigrizki iz čistega mesa ali rib. Izjemno veliki koščki ponujajo posebno dolgi užitek in so idealni tudi za vse večje pasme mačk. Prigrizki ne vsebujejo žit, so brez dodatkov in prepričajo s svojim čistim, intenzivnim okusom.

Cosma Snackies DUO prigrizki za mačke

Cosma Snackies DUO so naravni mačji prigrizki iz 100% čistega, svežega mesa, rib ali morskih sadežev. Razvajajte svojo mačko z dvojnim užitkom brez žitaric, saj sta v vsaki tubi kar dve okusni sorti.