Vaša košarica

Vaša nakupovalna košarica je prazna!

zoohit uporablja Cookies, da omogoči pravilno delovanje strani, personalizira vsebino in oglaševanje ter analizira obisk strani. O vaši uporabi naše strani obvestimo tudi naše partnerje s področja oglaševanja in analize. Z uporabo te strani, se strinjate z uporabo piškotkov. sprejmem piškotke

Brezplačna dostava nad €49 **

Pomoč pri nakupovanju

Nakupovanje na zoohit.si - Enostavno-Varno-Hitro

Postopek naročanja je naslednji:

1) Izberite izdelek in ga postavite v nakupovalno košarico

Prosimo, izberite izdelek, ki ga želite z naše spletne strani in ga postavite v nakupovalno košarico. To lahko storite z uporabo nakupovalnih seznamov, kot je prikazano spodaj:


 

Dodajanje izdelka v košaricoZa vsak izdelek obstaja podroben opis in povečana slika.

Tudi tukaj lahko izberete količino izdelka in dodate v košarico.

Posamezen prikaz izdelka v trgovini

Takoj, ko dodate izdelek v nakupovalno košarico, bodo v košarici vidni dodatni izdelki. Ikona košarice se nahaja na zgornji desni strani vsake strani. Na ta način lahko vedno preverite, koliko izdelkov ste dodali v nakupovalno košarico.

Seveda lahko vse izdelke, ki ste jih dodali v nakupovalno košarico, odstranite.

Lahko nadaljujete z nakupovanjem in s pomočjo iskalnika iščete dodatne izdelke. Stanje v košarici preverite tako, da kliknete ikono "NAKUPOVALNA KOŠARICA", ki se nahaja desno zgoraj.

2) Košarica - določite količino naročila, izkoristite kupon & nadaljujte do blagajne

Košarica je vaš opomnik med nakupovanjem, saj vsebuje vse izdelke, ki ste jih izbrali.

Če želite kupiti več izdelkov, lahko spremenite število v št. polju ali pa uporabite znak "plus" in kliknite gumb "spremeni" (zelena puščica). Če ne želite kupiti izdelka, spremenite  število v št. polju na 0 ali uporabite znak "minus" in kliknite gumb "spremeni", ali pa kliknete na gumb "odstrani" (rdeči x). Vidite lahko tudi skupno ceno in stroške pošiljanja.

Ali ste prejeli kupon zoohit kot darilo?

Vnesite kodo kupona v polje "Vaša koda kupona" v "košarici" in kliknite gumb "unovčiti". Da bi se izognili zapletom, kodo natančno preverite (npr. uporaba velikih in malih črk).

Vaš vrednostni kupon bo takoj odštet od skupnega zneska naročila in prikazan kot prihranek v "košarici". Prosimo vas, da preberete pogoje, ki zadevajo vaše kupone. Ti zajemajo informacije o roku trajanja in minimalni vrednosti.... Prosimo upoštevajte, da se lahko za eno naročilo unovči samo en kupon. Plačilo v obliki odbitka denarja ali naknadnega odbitka ni možno.
Seveda lahko klikate po trgovini in izbrani izdelki bodo ostali v nakupovalnem vozičku.

Ko ste končali z nakupovanjem, prosimo kliknite "K NAROČANJU/BLAGAJNA" na dnu strani.

3) Vaša registracija na zoohitu

Ko ste se odločili za nakup določenih izdelkov, nadaljujte do blagajne. Tukaj vpišete podrobnejše informacije za naročilo in izberete vrsto plačila ter zaključite nakup.

Pod do blagajne vodi preko prijave. Stranke, ki so že registrirane, se prijavijo z vnosom svojega e-naslova in osebnega gesla.

Novi kupci morajo izbrati polje "Novi pri zoohit", vpisati svoj e-naslov in kliknite na gumb "Prijavite se kot nova stranka".


Prijava v trgovino


Če želite opraviti nakup brez registracije, kliknite na "Nadaljuj brez registracije".

 

4) Pot od blagajne do naročila

Predlagamo, da vse stranke izberejo osebna gesla pri registraciji na zoohitu. Na ta način ni potrebno pri naslednjem naročilu ponovno vnašati vseh vaših podatkov.

 Zdaj lahko vnesete naslov za dostavo in za račun ter podatke o plačilu.

 

Osebni podatki, ki jih posredujete zooplus ne bodo posredovani nepooblaščenim tretjim oseb izven podjetja. Za prenos podatkov, zooplus uporablja tako imenovani varnostni sistem SSL (secure socket layer), skupaj z 128-bitnim šifriranjem. Ta tehnologija ponuja najboljšo možno varnost in se uporablja tudi za vse glavne banke, za zaščito vseh spletnih bančnih podatkov.

Za vašo varnost, sta vidni le zadnji številki vaše kreditne kartice, ko ste vnesli podatke za plačilo.

Za dokončanje nakupa, kliknite gumb "Nadaljuj", preverite podatke in pošljite vaše naročilo. Sedaj se bodo vaše naročilo, podatki in naslov posredovali zooplus. Izdelki, ki ste jih izbrali, bodo dostavljeni na vaš naslov v 3-5 delovnih dneh. Upamo, da ste se počutili dobro pri naročanju na naši spletni strani!

Nakupovanje na zoohitu - Lahko-Varno-Hitro