Vaša košarica

Vaša nakupovalna košarica je prazna!

zoohit uporablja Cookies, da omogoči pravilno delovanje strani, personalizira vsebino in oglaševanje ter analizira obisk strani. O vaši uporabi naše strani obvestimo tudi naše partnerje s področja oglaševanja in analize. Z uporabo te strani, se strinjate z uporabo piškotkov. sprejmem piškotke

Brezplačna dostava nad €49 **

Besedilo za obveščanje pošiljanja paketov (politika vračanja in več)

Pravica do odpovedi

Stranka ima pravico, da v roku 14 dni brez navedbe razloga odstopi od te pogodbe. Odpovedni rok se šteje 14 dni od dneva, ko ste sprejeli ali imate vi ali z vaše strani imenovana tretja oseba, ki ni prevoznik, zadnje blago v posest.

Za uveljavljanje svoje pravice do odpovedi, nas morate (zooplus AG, Sonnenstr. 15, 80331 München, Deutschland, service@zoohit.si) z jasno obrazložitvijo (npr. pisno po pošti, e-pošti) obvestiti o vaši odločitvi, da odpovedujete to pogodbo. Glede tega lahko uporabite priložen obrazec vzorčni odstopni obrazec, ki pa ni predpisan.

Za upoštevanje odpovednega roka je dovolj, da obvestilo o odpovedi odpošljete pred iztekom roka pravice do odpovedi.

Potek odpovedi

V primeru odpovedi te pogodbe, vam bomo povrnili vsa plačila, ki smo jih prejeli od vas, vključno s stroški pošiljanja (z izjemo dodatnih stroškov, ki so nastali zato, ker ste izbrali drugačno obliko dostave kot ponujena z naše strani, najboljšo standardno dostavo) takoj in najkasneje v roku 14 dni od dneva, ko smo prejeli vaše obvestilo o odpovedi. Za vračilo denarja se uporabi enako plačilno sredstvo, ki je bilo uporabljeno pri prvotni transakciji, razen, če ni izrecno drugače dogovorjeno; v nobenem primeru ne boste imeli zaradi vračila denarja dodatnih stroškov. Vračilo denarja lahko tudi zavrnemo dokler nismo prejeli blaga nazaj ali dokler ne predložite dokazila, da ste poslali blago nazaj, pri čemer se upošteva kaj je bilo storjeno prej.

Blago morate takoj, v vsakem primeru pa najkasneje v roku 14 dni od dneva, ko ste nas obvestili o odpovedi te pogodbe poslati ali izročiti na naslov:

zooplus AG
Vertriebszentrum
Marktal 3
D-99880 Hoerselgau.

Upošteva se rok, če ste blago poslali nazaj pred iztekom roka14 dni.

Stroške, ki nastanejo pri vračilu blaga nosimo mi.
Za vsako morebitno izgubo vrednosti blaga, ki se šele pojavi, če nastane ta izguba vrednosti zaradi preizkušanja kakovosti, lastnosti in delovanja blaga, odgovarjate le, če niste ravnali v skladi s predpisi.

Zaključek poteka odpovedi

Upravitelj spletne trgovine

zooplus AG

Sonnenstraße 15 80331 München

 

Izvršilni odbor:
Dr. Cornelius Patt
Andreas Maueröder
Dr. Mischa Ritter

Predsednik nadzornega sveta
Christian Stahl

Sedež podjetja: München
Okrožno sodišče München, HRB 125080

USt-IdNr. DE 200 164 421

Oddelek za pomoč strankam:

Oddelek za pomoč strankam kontaktirajte preko

<a data-cke-saved-href="https://www.zoohit.si/contact/" href="https://www.zoohit.si/contact/" "="">kontaktni obrazec (24/7)