Kakšne so koristi od programa zvestobe
Ustvarite si zoohit račun
Kot naša registrirana stranka lahko brezplačno sodelujete v programu zvestobe in prejmete 200 zooTočk kot darilo dobrodošlice!
Zbirajte zooTočke
Pri vsakem naročilu prejmete 1 zooTočko za vsak 1,00 € vrednosti naročila. Pogosto lahko prejmete tudi dodatne zooTočke.
Unovčite zooTočke
Že pri drugem naročilu izberite vašo premijo in jo dodajte v košarico ali donirajte svoje točke zavetišču.
Tako enostavno deluje zbiranje zooTočk:
Za vsak 1,00 € vaše vrednosti naročila prejmete eno točko. Pri decimalnem številu se zaokroži navzgor nad 0,50 €(npr. naročilo v vrednosti 9,30 € vam prinese 9 točk, naročilo v vrednosti 9,80 € pa vam prinese 10 točk).

Pogosto lahko kot del različnih promocij prejmete dodatne zooTočke. Informacije o tem najdete v naši spletni trgovini in v spletnih novicah ter si lahko tako še hitreje prislužite želeno premijo.

Točke bodo naložene na vaš račun takrat, ko bo vaše naročilo v celoti plačano in bo plačilo pri nas poknjiženo. Zaradi tehničnih razlogov, so plačila vidna na vašem računu en dan po knjiženju.

Če se vrednost naročila in plačilo razlikujeta (npr. zaradi vračila ali napake pri dostavi), boste prejeli število točk glede na znesek, ki ste ga plačali.