Donirajte zooTočke za zavetišče: 500 točk

  • Donirajte zooTočke za zavetišče: 500 točk

Sedaj lahko donirate vaših 500 zooTočk in tako pomagate živalim v zavetiščih in jih osrečite.

naprej...

(0)
500 zooTočk

Opis izdelka

Pomoč živalim v stiski: donirajte vaših 500 zooTočk in osrečite živali. Na podlagi zbranih zooTočk doniramo denarni znesek na bančni račun izbranega zavetišča oziroma društva. Vaša dobrosrčnost nam pomaga, da lahko podpremo zavetišča za živali.

Za donacijo se prosim prijavite v vaš zoohit račun.

Če boste donirali vaše točke v marcu in aprilu 2024 bomo vaše točke namenili Društvu Mujcekov domek.

Prosimo upoštevajte, da lahko donirate svoje zooTočke samo, če ste naš registriran uporabnik. Točke lahko prispevate tako, da jih enostavno dodate v nakupovalno košarico kakor normalen izdelek in nato zaključite naročilo.

Nekaj podatkov o trenutni dobrodelnosti:

V društvu Mujcekov domek, so varovanci predvsem mačke s posebnimi potrebami, ki potrebujejo posebno nego in pristop. Ali pa so posebne potrebe imele in so z našo pomočjo postale posvojljive. Največkrat v našo oskrbo prejmemo mačke, ki so doživele zanemarjanje, traume, stres, fizične zlorabe,.... in posledično izgubile zaupanje v človeka.

Velikokrat so pri nas mladički, ki so bili materam prezgodaj odvzeti »dudlarčki« ti potrebujejo hranjenje na cca. 3 ure ali pogosteje. Najdeni so ponavadi v grmovjih, kontejnerjih, ob cestah, pred vrati mačjeljubcev ipd. Starejši varovanci pa so bili najdeni pozabljeni od vseh v kleteh, garažah, hlevih, …. Prepuščeni sami sebi in odvisni od ulova hrane. Ponavadi nimajo niti osnovne oskrbe – vode. Mačke v teh primerih seveda niso veterinarsko oskrbljene in se nekontrolirano razmnožujejo. Pri takšnih mačkah tudi velikokrat pride do sporov, ki se končajo s poškodbami, do prometnih nesreč, ipd.

Prav zaradi vsega navedenega je jasno, da so naši veterinarski stroški ogromni, saj vsaka muca najprej potrebuje veterinarsko pomoč in najverjetneje zdravila ali posebno prehrano.