Cosma oprema

Cosma oprema

Cosma oprema navdušuje s svojim brezčasnim, elegantnim videzom. Od igralnih žog, posode za hrano do mehke postelje, tukaj najdete vse, kar potrebujete. Kot vsi Cosma izdelki so tudi izdelki linije dodatne opreme najvišje kakovosti in prepričajo s sodobnim videzom ter nevsiljivimi barvami. Tako ne boste razvajali le vaše mačke, ampak boste tudi elegantno uredili vaš dom.

Razvajajte vašo mačko s Cosma opremo in veliko ljubezni!

Cosma mačja postelja

Mačja postelja Cosma iz mehke, pletene klobučevine je s stilskim dizajnom še posebej priljubljena pri mačkah zaradi svoje udobnosti. Okrogla oblika z visokim robom je idealna za poležavanje in krajše ter daljše počitke.

Cosma mačje skrivališče

Cosma mačje skrivališče iz visoko kakovostne umetne klobučevine ponuja mačkam udobno mesto za spanje in sproščanje. V notranjosti se nahaja mehek pliš, ki daje občutek varnosti.

Cosma pohištvo za praskanje

Cosma pohištvo za praskanje iz valovitega kartona je idealno za nego krempljev in odlično dopolni vsak mačji praskalnik. Zasnovano je v obliki trendosvke zofe in izdelano 100% iz reciklažnega kartona.

Dvojna posoda za hrano

Cosma dvojna posoda iz higienskega melamina z dvema posodama iz nerjavečega jekla, ki ju je mogoče odstraniti,  je odlična izbira za vsakega, ki sta mu pomembna funkcionalnost in dizajn. Materiali posode so nevtralnega okusa, dolgo obstojni, odporni na praske in temperaturo.

Volnene žogice

Cosma volnene žogice so narejene 100% iz naravnega materiala, dolgo obstojne in robustne. So ekstremno lahke in ne povzročajo motečih zvokov, ko se vaša mačka z njimi igra. Zahvaljujoč njihovi hrapavi površini in optimalni velikosti jih mačji kremplji lahko dobro zagarbijo.

Cosma pokrov za pločevinke

Praktičen Cosma pokrov iz silikona ohranja hrano v odprtih pločevinkah dlje časa okusno in svežo. Pokrov, ki ga lahko operete tudi v pomivalnem stroju, je primeren za štiri običajne velikosti pločevink in posodo neprodušno zapre.

Cosma podloga za posodo

Mačkam čistoča veliko pomeni, zato je stilska podloga iz silikona za posodo smiselna izbira. Nedrseča, upogljiva podloga je izdelana iz silikona varnega za živila in ima rahlo dvignjen rob