zoolove: pomagajte živalim v stiski!

zoolove

Majhen vložek, velik učinek!

Na zoohit imamo zelo radi živali. Vemo pa tudi, da si vsak lastnik hišnih ljubljenčkov ne more privoščiti vrhunske hrane in da nima vsaka žival te sreče, da ima zmeraj polno skledico hrane ter se zvečer uleže v svojo mehko posteljo. Ravno nasprotno: na žalost imamo v Sloveniji še vedno veliko živali, ki so izgubile svoj dom ali pa ga nikoli niso imele. V tej skoraj brezizhodni situaciji pomagajo tem živalim številne organizacije in društva ter zavetišča. Ta jim nudijo toplo zavetje ter jim skušajo najti nov, varen in topel dom. Iz lastnih izkušenj vemo, da je pomoč živalim precej draga zadeva, ki potrebuje pomoč številnih prostovoljcev. Skupaj z vami želimo tem ustanovam pomagati! Načelo zoolove je zelo preprosto: 10% prodajne cene (brez DDV) vsakega prodanega izdelka se samodejno podari izbrani organizaciji za pomoč živalim.

Naročite izdelke znamke zoolove in podarite 10% prodajne cene živalim v stiski!

Tako enostavno lahko sedaj pomagate živalim!

V ponudbi zoolove boste našli visoko kakovostno mokro hrano, priboljške ter vrhunsko opremo! Preverite sedaj!

Naša ponudba:

zoolove

Izberite si izdelke in pomagajte živalim v stiski:

Trenutno pomagamo: Društvo Mačja preja

Društvo Mačja preja je majhno društvo, ki pomaga mačkam na Obali. Poleg osveščanja o pereči problematiki zavrženih in prostoživečih mačk ter o pomembnosti sterilizacije/kastracije, se vsakodnevno trudijo prispevati k izboljšanju življenja nikogaršnjih mačk z nameščamnjem le teh pod začasno skrbništvo, hranjenjem na posamičnih lokacijah, odlovi za sterilizacijo/kastracijo ali zdravljenje in z iskanjem najboljših domov. 

V oskrbi imajo od najmlajših dudarčkov, ki potrebujejo stalno pozornost skrbnice, do mladičev, mladih mačk, starih mačk in precej tudi bolnih mačk, katere potrebujejo redne veterinarske obiske, preiskave, zdravila, dietetno hrano. Nekatere mačke so zaradi nesocializiranosti neposvojljive, starejše in/ali bolne pa tudi nikomur ne sedejo v srce, da bi jih želel posvojiti, tako da bodo za vedno njihove. Mačke oddajajo cepljene in sterilizirane/kastrirane, saj je to edini način, da se prekine začaran krog nezaželjenih muc. 

zoolove pomoč živalim Slika Slika Slika

*PMC = priporočena maloprodajna cena ** Pogoji

Dostava

  • DPD

Varnost

Sledite nam

  • Google Play
  • App Store