zoolove: pomagajte živalim v stiski!

zoolove

Majhen vložek, velik učinek!

Na zoohit imamo zelo radi živali. Vemo pa tudi, da si vsak lastnik hišnih ljubljenčkov ne more privoščiti vrhunske hrane in da nima vsaka žival te sreče, da ima zmeraj polno skledico hrane ter se zvečer uleže v svojo mehko posteljo. Ravno nasprotno: na žalost imamo v Sloveniji še vedno veliko živali, ki so izgubile svoj dom ali pa ga nikoli niso imele. V tej skoraj brezizhodni situaciji pomagajo tem živalim številne organizacije in društva ter zavetišča. Ta jim nudijo toplo zavetje ter jim skušajo najti nov, varen in topel dom. Iz lastnih izkušenj vemo, da je pomoč živalim precej draga zadeva, ki potrebuje pomoč številnih prostovoljcev. Skupaj z vami želimo tem ustanovam pomagati! Načelo zoolove je zelo preprosto: 10% prodajne cene (brez DDV) vsakega prodanega izdelka se samodejno podari izbrani organizaciji za pomoč živalim.

Naročite izdelke znamke zoolove in podarite 10% prodajne cene živalim v stiski!

Tako enostavno lahko sedaj pomagate živalim!

V ponudbi zoolove boste našli visoko kakovostno mokro hrano, priboljške ter vrhunsko opremo! Preverite sedaj!

Naša ponudba:

zoolove

Izberite si izdelke in pomagajte živalim v stiski:

Trenutno pomagamo: Bernijev živalski raj - zavod za zaščito, pomoč in dobrobit živali, Maribor

Reševanje, skrb in pomoč živalim je njihovo poslanstvo že več kot 20 let.

Na njihovi mini kmetiji, ki so jo poimenovali "Bernijev živalski raj", je v vseh teh letih našlo dom na stotine rešenih živali, ki so se znašle v stiski, so ljudem postale odveč, ali so se uspele izviti iz krempljev smrti, nekatere pa bi celo končale na krožniku.

Njihova živalska družina trenutno šteje preko 80 članov. Pri njih so našle svojo srečo odslužene kokoške, kar 9 zavrženih kužkov, vietnamske pujse, golobi, papagaji, muce, činčile, koze, dva ponija, ovčke, kunčki, morski prašički, račke… Veliko jih je prišlo v groznem stanju ali pa so trpele hudo pomanjkanje in je trajalo mesece, tudi leta, da so si opomogle. Sedaj živijo pod svobodnim soncem, obkrožene z ljubeznijo in so srečne!

Za njimi je nešteto reševalnih akcij, tudi iskanja domov za brezdomčke, z veseljem pomagajo tudi ostalim živalim v stiski. Morda se zdi, da so njihova dejanja le kapljica v morje, a verjamejo, da so na dobri poti k boljšemu in prijaznejšemu svetu do vseh živih bitij. Srce in moč jih ženeta dalje, zato se bodo trudili še naprej. Vsaka pomoč bo več kot dobrodošla. Hvala.


Slika Slika Slika Slika