zoolove: pomagajte živalim v stiski!

zoolove

Majhen vložek, velik učinek!

Na zoohit imamo zelo radi živali. Vemo pa tudi, da si vsak lastnik hišnih ljubljenčkov ne more privoščiti vrhunske hrane in da nima vsaka žival te sreče, da ima zmeraj polno skledico hrane ter se zvečer uleže v svojo mehko posteljo. Ravno nasprotno: na žalost imamo v Sloveniji še vedno veliko živali, ki so izgubile svoj dom ali pa ga nikoli niso imele. V tej skoraj brezizhodni situaciji pomagajo tem živalim številne organizacije in društva ter zavetišča. Ta jim nudijo toplo zavetje ter jim skušajo najti nov, varen in topel dom. Iz lastnih izkušenj vemo, da je pomoč živalim precej draga zadeva, ki potrebuje pomoč številnih prostovoljcev. Skupaj z vami želimo tem ustanovam pomagati! Načelo zoolove je zelo preprosto: 10% prodajne cene (brez DDV) vsakega prodanega izdelka se samodejno podari izbrani organizaciji za pomoč živalim.

Naročite izdelke znamke zoolove in podarite 10% prodajne cene živalim v stiski!

Tako enostavno lahko sedaj pomagate živalim!

V ponudbi zoolove boste našli visoko kakovostno mokro hrano, priboljške ter vrhunsko opremo! Preverite sedaj!

Naša ponudba:

zoolove

Trenutno pomagamo: Društvo za zaščito živali Arja

Društvo za zaščito živali ARJA smo ljubitelji živali, ki hočemo zagotoviti živalim pravico do življenja, hrane, boljših življenjskih pogojev.

Naše delovanje smo razširili na več gorenjskih občin. Društvo je povsem prostovoljna in neprofitna organizacija, ki je nastala izključno zaradi potrebe po pomoči živalim, ki same ne morejo odločati o svoji usodi in si ne morejo pomagati, saj so največkrat odvisne od tega, kako z njimi ravnamo ljudje. Na Gorenjskem smo na žalost še vedno dnevno soočeni z zanemarjenimi, zapuščenimi in kar je najhuje, mučenimi živalmi. Zato člani društva s svojim prostovoljnim delom živalim pomagamo po svojih močeh. Delujemo v skladu z Zakonom o zaščiti živali in z našim statutom.

Naše poslanstvo delovanja je seznanjanje ožje in širše javnosti s področjem zaščite živali, izobraževanjem odraslih, in dela dohodnine občanov.

photo 1
photo 2