Cosma mokra mačja hrana

Cosma mokra hrana

ČISTI OKUS in VELIKO LJUBEZNI!

Odgovorni lastniki živali cenijo visokokakovostno prehrano za njihovega tigrčka. Cosma je ravno to: s 100% naravnimi sestavinami, veliko mesa oz. mesnega deleža in brez dodatnih snovi, navduši Cosma mačke in njihove lastnike. Rafinirane recepture prepričajo tudi najbolj zahtevne mačje gurmane in na naraven način poudarijo čisti okus izbranih sestavin. Za naravno prehrano v korist vašega tigrčka!


Cosma Original mačja hrana

Cosma Original je visoko kakovostna mokra hrana za odrasle mačke, narejena iz sočnega mesa ali nežnih rib v fileju. Vsaka sorta vsebuje samo en vir beljakovin v okusnem želeju. Dodatna prehrana iz naravnih in kakovostnih sestavin ne vsebuje umetnih arom, konzervansov in barvil ter temelji na vrsti primerni prehrani. Neponovljiva izkušnja okusa!

Cosma Asia hrana za mačke

Cosma Asia je sestavljena iz veliko svežega, sočnega mesa, nežne ribe ali okusnih morskih sadežev v okusnem želeju ter je eksotično dopolnjena z rižem. Vsaka sorta vsebuje dva ali več virov beljakovin. Čista dopolnilna hrana iz naravnih in kakovostnih sestavin ne vsebuje umetnih arom, konzervansov in barvil ter temelji na vrsti primerni prehrani. Neponovljiva izkušnja okusa!

Cosma Nature mokra hrana za mačke

Cosma Nature je naravna premium mačja hrana s posebno visoko 75% vsebnostjo mesa ali rib. Vse sestavine so nežno kuhane v lastnem soku. Dodatna hrana ne vsebuje umetnih arom, konzervansov in barvil ter temelji na vrsti primerni prehrani. Neponovljiva izkušnja okusa!

Cosma Soup hrana za mačke

Cosma Soup iz finega mesa ali rib v nežni juhi zagotavlja vaši mački pravi užitek. Brezžitna juha je narejena iz naravnih sestavin in ne vsebuje umetnih arom, konzervansov in barvil. Pravi užitek za oči in želodec za vašega ljubljenčka!