Vaša košarica

Vaša nakupovalna košarica je prazna!

Brezplačna dostava nad 39 € **

kupi izdelek in daruj 10 % za živali v stiski!

Kot ljubitelj živali veste, kaj vaš ljubljencek najbolj potrebuje. Toplo posteljo, dobro hrano, veliko gibanja, predvsem pa ljubečo družino. Na žalost pa vsi nimajo priložnosti uživati v tako prijetnem domu kot vaš ljubljencek. Dnevno se še zmeraj na tisoce štirinožcev bori za preživetje. Z namenom pomagati živalim v stiski, je zooplus ustanovil ekskluzivno dobrodelno znamko „zoolove by zooplus“. Koncept znamke je preprost: 10% prodajne cene brez DDV vsakega prodanega zoolove-izdelka bo donirano dobrodelni organizaciji za živali.

Naš zooplus projekt "zoolove by zooplus" je namenjen zaščiti živali: 10% od vsakega prodanega izdelka zoolove gre v korist izbrani organizaciji za zaščito živali. Tako lahko skupaj podpiramo lokalne organizacije in prispevamo k zaščiti živali. Najlepša hvala za vašo pomoč!
Žal v letu 2016 "zoolove by zooplus" ne bo več na voljo v naši trgovini. Zahvaljujemo se vam za vašo podporo in se veselimo bodočih skupnih projektov!Lajka društvo za pomoč živalim v stiski!

Društvo Lajka je izglasovano za dobitnika zoolove - donacije 2015.

Izmed vseh društev, ki so sodelovali v anketi za donacijo je društvo Lajka prejelo največ vaših glasov in tako postalo društvo kateremu bomo podarili donacijo za leto 2015 v višini 1000 €.

Majhen vložek, veliki učinek!