Vaša košarica

Vaša nakupovalna košarica je prazna!

Brezplačna dostava nad 39 € **

Nagradna igra - anketa 2017

Anketni vprašalnik zoohit
 

Pogoji sodelovanja v nagradni igri „zoohit anketa 2017“

Žrebanje nakupovalnih bonov 5 x 30 EUR za www.zoohit.si

1. Organizator

Organizator nagradne igre je zooplus AG, Sonnenstraße 15, 80331 München (v nadaljevanju imenovan „zooplus“).

2. Kdo lahko sodeluje

2.1. V nagradni igri lahko sodelujejo vse poslovno sposobne osebe, ki bodo v času trajanja nagradne igre, v celoti izpolnile anketo 2017 tukaj in vnesle svoj e-naslov.
2.2. Zaposleni v podjetju zooplus in njihovih podružnicah niso upravičeni do sodelovanja.

3. Trajanje nagradne igre

Nagradna igra se začne 20.10.2017 in konča 29.10.2017 ob 23.59 uri.

4. Nagrade

Izžrebali bomo 5 nakupovalnih bonov za spletno trgovino www.zoohit.si. Vrednost posameznega bona je 30 EUR. Zmagovalec ni upravičen do denarnega nadomestila ali zamenjave nagrade. Nagrade prav tako ni mogoče odstopiti tretji osebi.

5. Žrebanje nagrad in obveščanje

5.1. Med vsemi, ki bodo v času nagradne igre v celoti izpolnili in odposlali anketo, bomo naključno izžrebali dobitnike. Pravni postopek je izključen.
5.2. Nagrajence bomo obvestili po e-pošti, najkasneje v roku 14 dni po poteku nagradne igre.

6. Končna določila

6.1. V okviru nagradne igre se zbirajo osebni podatki udeležencev; to vključuje samo e-naslov. Ti podatki se uporabljajo izključno za izvedbo nagradne igre. V druge namene se ti podatki ne bodo uporabljali. Udeleženci imajo v skladu z zakonom pravico do informacij, sprememb in preklicev.
6.2. Če udeleženec krši navedene pogoje udeležbe, si zooplus pridržuje pravico, da ga izključi iz nagradne igre. Izključene bodo tudi osebe, ki si s pomočjo nedovoljenih pripomočkov ali z manipulacijami pridobijo prednost. Udeležba preko nagradnih društev ali avtomatiziranih storitev ni možna. V primeru kršitve teh pogojev sodelovanja, se lahko nagrade naknadno razveljavijo in zahtevajo nazaj.
6.3. zooplus si pridržuje pravico, da spremeni te pogoje sodelovanja ali nagradno igro konča brez predhodnega obvestila in brez navedbe razlogov, če tehnični ali pravni razlogi ne morejo zagotoviti pravilnega izvajanja nagradne igre.
6.4. Sodelovanje v nagradni igri poteka v skladu z zakoni, veljavnimi v Zvezni republiki Nemčiji, z izključitvijo Konvencije Združenih narodov o pogodbah o mednarodni prodaji blaga.
6.5. V primeru, da bi posamezna ali več zgoraj navedenih klavzul postala v celoti ali delno neveljavna ali neizvedljiva, ostanejo ostali pogoji veljavni. Namesto te se uporabi ustrezna veljavna klavzula.