Vaša košarica

Vaša nakupovalna košarica je prazna!

Brezplačna dostava nad 39 € **

Darilni boni nakup in splošni pogoji

Darilni boni nakup in splošni pogoji

Naslednji pogoji veljajo za nakup darilnih bonov na zoohit.si:

1. Nakup bonov

1.1 Darilni boni veljajo za vse izdelke na www.zoohit.si in za dodatne stroške (npr. stroški pošiljanja & pakiranja).
1.2 Vsi boni imajo veljavnost tri leta od datuma, ko so bili poslani. Veljavnost posameznih bonov se ne more podaljšati.
1.3 Kupci, ki nakupujejo prvič, morajo za nakup bonov uporabiti kreditno kartico; redni kupci lahko uporabijo način plačila po njihovi izbiri. zooplus AG si pridržuje pravico, da sprejme samo nekatere metode plačila v posameznih primerih. Račun za kupljene darilne bone bo kupcu poslan po elektronski pošti.
1.4 Bon bo poslan prejemniku po elektronski pošti v PDF obliki. Kupec darilnega bona bo kot potrditev prejel kopijo tega elektronskega sporočila .


2. Pravica do odpovedi

2.1 Pogodba se lahko prekine v pisni obliki (npr. pismo, elektronsko sporočilo) v roku dveh tednov brez navedbe razloga. Obdobje dveh tednov se prične ob prejetju tega sporočila v pisni obliki. Prosimo pošljite vašo odpoved na

zooplus AG, Sonnenstraße 15, 80331 München, Germany
Contact Form

2.2 V primeru prekinitve se prejete storitve in / ali dejavniki vsaki stranki vrnejo. Kompenzacija pride v poštev samo v primeru, če se storitev ne more vrniti oziroma se lahko vrne samo delno.
2.3 Pravica do odpovedi ne velja v primeru, če je bon že bil uporabljen.


3. Uporaba bonov

3.1 Darilni boni se lahko uporabljajo samo enkrat in samo v spletni trgovini //www.zoohit.si. Samo en bon se lahko uporabi pri enem naročilu. Uporaba različnih bonov za eno naročilo (npr. kombinacija darilnih bonov in ponudbenih bonov/kuponov) ni mogoča.
3.2 Če vrednost naročila presega vrednost bona se razlika lahko plača s kreditno kartico, bančno kartico, ali plačilom po računu. Če se znesek bona ne izkoristi v celoti, se preostanek razveljavi. Boni niso izplačljivi.
3.3 Bonov ni mogoče uporabiti za naročila, ki že obstajajo.
3.4 Bonov ni mogoče zamenjati za gotovino in z njimi ni možno kupiti darilnih bonov. Boni se ne smejo prodati naprej.


4. Tveganje prenosa / Odgovornost

4.1 Tveganje za naključno izgubo darilnih bonov preide od kupca v Sloveniji z elektronskim prenosom na prejemnika.
4.2 zooplus ne prevzema nobene odgovornosti za izgubo ali krajo bonov in za odkup bonov s strani tretjih oseb brez vednosti ali dovoljenja stranke. Prav tako zooplus ne odgovarja za tipkarske napake v e-mail naslovu prejemnika.