Vaša košarica

Vaša nakupovalna košarica je prazna!

Brezplačna dostava nad 39 € **

CONCEPT FOR LIFE

Concept for Life nudi vaši mački v vsaki situaciji suho hrano, posebej razvito za individualne prehranske potrebe. Posebno izdelan, znanstveno utemeljen koncept prehranjevanja „Concept for Life“ olajša živalskim prijateljem, vaši mački, v vsakem življenjskem obdobju vrsti primerno in uravnoteženo prehranjevanje in nudi v vsaki življenjski situaciji primerno hrano v premium kakovosti po pravični ceni. Pri tem stoji dobro počutje in vrsti primerna prehrana vaše mačke, ko tudi edinstvene prehranske potrebe, vedno v središču pozornosti. Prepričajte se sami o edinstvenem, skupaj z veterinarji razvitim, prehranskim konceptom za trajno in zdravo mačje življenje – od mladiča do starejših mačk!

Concept for Life – natanko prilagojeno potrebam vaše mačke!

Odkrijte popolnoma prilagojeno hrano za vašo mačko:

KITTEN

Tako za odraščajoče mačje mladiče od 2. meseca, kot tudi za breje in doječe mačke s prilagojeno sestavo hranil*:

  Zdrava & enakomerna rast
  Podpora naravnemu obrambnemu mehanizmu telesa
  Optimalen razvoj kosti & zob

ALL CATS

Uravnotežena in prilagojena hrana za vse odrasle mačke od 1. leta*:

  Ohranitev idealne teže
  Funkcija proti sprijemanju dlake
  Preprečevanje ledvičnih kamnov

ALL CATS 10+

Za starejše mačke od 10. leta z zmanjšano potrebo po energiji – posebej starosti prilagojena formula hranil*:

  Podpora vitalnosti
  Zaščita hrustanca & sklepov
  Podpora funkciji ledvic

INDOOR CATS

Za optimalno in celovito preskrbo vaše mačke v stanovanju od 1. leta*:

  Ohranitev idealne teže
  Funkcija proti sprijemanju dlake
  Zmanjšani vonj blata

OUTDOOR CATS

Posebej za aktivne mačke s prostim izhodom od 1. leta z povišano potrebo po energiji*:

  Optimalni prejem energije
  Podpora obrambnemu mehanizmu telesa
  Zdravje sklepov & gibljivost

STERILISED CATS

Za kastrirane mačke od 1. leta z zmanjšano potrebo po energiji*:

  Nadzor telesne teže
  Zdravje sečil
  Ohranitev mišične mase
  Visoka prebavljivost

SENSITIVE CATS

Za občutljive mačke od 1. leta z občutljivo prebavo*:

  Zdrava črevesna flora
  Zdravje sečil
  Samo en vir beljakovin
  Najboljša zaščita prebave

LIGHT

Za odrasle mačke od 1. leta, ki težijo k prekomerni telesni teži*:

  Učinkoviti nadzor teže
  Balastne snovi & rastlinska vlakna za sitost
  Zdravje sklepov & hrustanca
  Ohranitev mišične mase

MAINE COON

Za odrasle mačke Maine-Coon od 15. meseca*:

  Podpora srčni funkciji
  Zdrava koža & lepa dlaka
  Zaščita hrustanca & sklepov
  Prilagojeni briketi

BRITISH SHORTHAIR

Za odrasle britanske kratkodlake mačke od 12. meseca*:

  Zdrava koža & lepa dlaka
  Zdravje hrustanca & sklepov
  Podpora srčni funkciji
  Prilagojeni briketi

*Podrobnejše informacije o prednostih najdete v spletni trgovini.
*Podrobnejše informacije o prednostih najdete spodaj.


Prednosti Kitten

Zdrava in enakomerna rast: zaradi visokega deleža visoko prebavljivih beljakovin skupaj z mešanico hranil iz vitaminov in mineralov v skladu s potrebami se lahko podpre zdrava in enakomerna rast in pokrita optmalno povišana potreba po energiji .
Podpora naravnega obrambnega mehanizma telesa: poseben kompleks vitaminov in antioksidantov kot tudi vsebovan prebiotik, ki podpirajo rast obrambnega mehanizma telesa.
Optimalen razvoj kosti in zob: povišana vrednost vitamina D3, kot tudi uravnoteženo razmerje kalcija in fosforja poskrbi jo za optimalen razvoj kosti in zob.

Prednosti All Cats

Ohranitev idealne teže: vsebnost kalorij v recepturi je prilagojena potrebi po energiji glede na normalno težo mačke in lahko pripomore pri ohranitvi idealne telesne teže.
Funkcija proti sprijemanju dlake: dragocena kombinacija rastlinskih vlaknin iz indijskega trpotca (trpotčevo seme) , posušeni pesni rezanci in lesna celuloza lahko pripomorejo k naravnemu izločanju zaužitih dlak.
Preprečevanje ledvičnih kamnov: zdravje sečil je lahko podprto z dodatkom DL-metionina kot tudi uravnotežene vrednosti mineralov.

Prednosti All cats 10+

Podpora vitalnosti: posebne sestavine hranilnih snovi, vitaminov in esencialnih maščobnih kislin v kombinaciji s prilagojeno vrednostjo energije lahko mačkam pripomore, da ostanejo vitalne tudi pri prvih znakih staranja. Antioksidanti iz zelenega čaja in cvetov ognjiča pripomorejo pri zaščiti staranja celic.

Zaščita hrustanca & sklepov: receptura vsebuje obe hranilni sestavini hrustanca glukozamin in hondroitin sulfat. Vitamin C še dodatno podpira pomembno tvorjenje kolagena za hrustanec.

Podpora funkciji ledvic: Zaradi zmanjšane vrednosti fosforja in natrija so razbremenjene ledvice starejših mačk. Dodatno se zaradi dodanega DL-metionina zmanjša nastanek ledvičnih kamnov.

Prednosti Indoor Cats

Ohranitev idealne teže: zaradi zmernega vnosa energije in dodatka L-karnitina (200 mg/kg) se lahko optimalno obdrži idealna teža.
Funkcija sprijemanja dlake: dragocena kombinacija rastlinskih vlaknin iz indijskega trpotca (trpotčevo seme) , posušeni pesni rezanci in lesna celuloza lahko pripomorejo k naravnemu izločanju zaužitih dlak.
Nevtralizira vonj blata: juka schidigera skupaj z visoko prebavljivo beljakovino in inulinom podpira prebavo in lahko pripomore pri nevtraliziranju vonja blata.

Prednosti Outdoor Cats

Optimalni vir energije: pretežno zunaj živeče mačke so aktivnejše in porabijo več energije. Zato ima receptura boljšo gostoto energije, da se optimalno pokrijejo potrebe.
Podpora obrambnega mehanizma telesa: povišana vrednost vitaminov v kombinaciji z antioksidanti, prebiotičnem inulinu, beta glukanom in mannan oligosaharidi lahko okrepi obrambni mehanizem telesa.
Zdravje sklepov & gibljivost: receptura vsebuje posebno formulo hranilnih snovi s sestavinami hrustanca in hondroitin sulfata. Vitamin C lahko podpira pomembno tvorjenje kolagena pri funkciji hrustanca.

Prednosti Sterilised Cats

Kontrola telesne teže: visoka vsebnost beljakovin v kombinaciji z L-karnitinom kot tudi prilagojeno vrednostjo maščobe (12 %) in energije poskrbi za prilagojeno hrano za ohranitev idealne telesne teže in prepreči povišanje teže.
Zdravje sečil: v recepturi vsebovani DL-metionin lahko zmanjša pH vrednost in nudi kombinacijo s prilagojeno vrednostjo mineralov za preprečitev ledvičnih kamnov. Tako se podpre zdravje sečnih poti.
Ohranitev mišične mase: povišana vrednost beljakovin 35 % skupaj z L-karnitinom podpira ohranitev funkcijsko delujoče mišične mase.
Visoka prebavljivost: zaradi visoko prebavljivih beljakovin v kombinaciji z rižem e dosežena optimalna prebavljivost.

Prednosti Sensitive Cats

Zdrava črevesna flora: vsebovane vlaknine za uravnavanje črevesa iz lupin indijskega trpotca kot tudi prebiotični inulin cikorije prav tako podpirajo zdravo črevesno floro.
Zdravje sečnih poti: receptura DL-metionina zmanjša pH vrednost sečil in tako zmanjša nastanek ledvičnih kamnov. S tem je podprto zdravje sečnih poti.
Samo en vir živalskih beljakovin: receptura s perutnino kot edinim virom živalskih beljakovin in izključno riž kot vir ogljikovih hidratov sta idealna za prehransko občutljive mačke kot tudi pri intolerancah na hrano.
Visoka zaščita prebave: vsebovane beljakovine in riž so lahke in zelo dobro prebavljive. Rastlinske vlaknine in balastne snovi iz lanenih semen, posušenih pesnih rezancev in lupin indijskega trpotca podpirajo uravnoteženo črevesno floro in pripomorejo k boljši zaščiti pri prebavi.

Prednosti Light

Učinkoviti nadzor teže: uravnotežena formula za prehranjevanje z zmanjšano vrednostjo kalorij s prilagojeno vrednostjo maščobe in visoko prebavljivimi beljakovinami v kombinaciji z L-karnitinom pripomorejo pri doseganju idealne teže. Zaradi prilagojene hrane se lahko zmanjša dovajanje kalorij za 20 % (v primerjavi s hrano Concept for Life za vse mačke) .
Balastne snovi in rastlinske vlaknine za sitost: povišana vrednost izbranih balastnih snovi in rastlinskih vlaken iz indijskega trpotca in lesne celuloze lahko podaljša občutek sitosti in s tem podpira zmanjšani vnos hranil.
Zdravje sklepov in hrustanca: receptura vsebuje obe hranilni sestavini hrustanca glukozamin in hondroitin sulfat. Vitamin C še dodatno podpira pomembno tvorjenje kolagena za hrustanec.
Ohranitev mišične mase: zaradi visoke vrednosti beljakovin 38 % v kombinaciji s povečano mešanico vitaminov se podira ohranitev mišične mase.

Prednosti za pasmo Maine Coon

Podpora srčni funkciji: povečana vrednost tavrina in EPA kot tudi DHA lahko pripomore k ohranitvi zdravja srca.
Zdrava koža in lepa dlaka: olje lososa, borečovo in sončnično olje kot tudi lanena semen v kombinaciji s posebnim kompleksom vitamina B, poskrbijo za optimalno zdravje dlake in kože.
Zaščita hrustanca in sklepov: mačke Maine-Coon spadajo k največjim in težjim pasmam mačk. Receptura vsebuje obe hranilni sestavini hrustanca glukozamin in hondroitin sulfat. Vitamin C še dodatno podpira pomembno tvorjenje kolagena za hrustanec.
Prilagojeni briketi: posebej veliki briketi so prilagojeni velikim čeljustim mačke Maine Coon. Poskrbijo za intenzivno žvečenje, s tem pa se prepreči goltanje briketov.

Prednosti za pasmo British Shorthair

Zdrava koža in lepa dlaka: dodaten kompleks vitamina B v kombinaciji z linolno kislino kot tudi posebne maščobne kisline iz lososa kot tudi borečevega olja pripomorejo k boljšemu zdravju kože kot tudi k lepi in sijoči dlaki.
Zdravje hrustanca in sklepov: britanska kratkodlaka mačka je znana po svoji robustni in močni postavi, ki še posebej obremeni njene sklepe. Receptura vsebuje obe hranilni sestavini hrustanca glukozamin in hondroitin sulfat. Vitamin C še dodatno podpira pomembno tvorjenje kolagena za hrustanec.
Podpora srčni funkciji: receptura obogatena s tavrinom pripomore pri podpori zdravja srca.
Prilagojeni briketi: posebna oblika briketov je prilagojena močnemu ugrizu britanske kratkodlake mačke, da se prepreči goltanje hrane. Vzpodbudi intenzivno žvečenje in poskrbi za počasen prejem hranil.