Vaša košarica

Vaša nakupovalna košarica je prazna!

Brezplačna dostava nad 39 € **

Obvestilo o prodaji izdelkov Acana in Orijen:

 

Dragi ljubitelji hišnih ljubljenčkov,

nedavno smo se odločili za prekinitev sodelovanja z našim dobaviteljem izdelkov Acana in Orijen, Champion Petfoods.

Zadovoljstvo obeh, lastnikov in njihovih ljubljenčkov, je ključno za sprejemanje naših odločitev.

V zoohit trgovini si prizadevamo, da svojim strankam vsakodnevno ponujamo izdelke najboljših znamk po pravičnih cenah in, da imajo pri nakupu dobre izkušnje. Vseeno pa smo glede teh dveh znamk dosegli stopnjo, na kateri z nadaljevanjem sodelovanja ne moremo več izpolnjevati naših zavez do naših cenjenih strank.

Posledica te odločitve je umik obeh znamk iz naše spletne trgovine.

Žal ne bomo več ponujali znamk Acana in Orijen, vendar smo veseli, da vam lahko priporočamo alternativne možnosti in druge, pri naših strankah priljubljene znamke:

 

  • Moser_navi
  • Moser_navi
  • Moser_navi

 

Prejmite brezplačen vzorec po vaši izbiri!

Za dodatna vprašanja, vam je vedno na voljo naš oddelek za pomoč strankam.

 

Vaša ekipa zoohit

 

Pedigree

Pogosto zastavljena vprašanja

 

Zakaj Acana in Orijen nista več na voljo v zoohit?

Trenutno poslovno sodelovanje med matično trgovino zooplus in dobaviteljem Champion Petfoods ne zadovoljuje več izpolnjevanja naših zavez do naših strank in ne zadošča standardom zagotavljanja najboljših znamk, pravičnih cen in dobrih nakupovalnih izkušenj.

 

Kako dolgo bodo izdelki Acana in Orijen še na voljo v zoohit?

Stanje zalog se razlikuje glede na izdelke. Na splošno ocenjujemo, da večina izdelkov ne bo več na zalogi do sredine februarja.

 

Moj hišni ljubljenček je imel rad izdelke Acana ali Orijen in bi želel še nadalje naročati v zoohit trgovini.

Obe znamki ne bosta več v ponudbi zoohit, vendar vam z veseljem ponujamo alternativne izdelke, ki izpolnjujejo prehranske zahteve vašega hišnega ljubljenčka. Prejmite brezplačni vzorec različnih znamk visokokakovostne hrane, ki jih je izbral naš tim.

 

Katere so alternativne znamke, ki jih lahko ponudim svojemu hišnemu ljubljenčku?

Naš oddelek za pomoč strankam je vedno na voljo, da vam priskrbi vse informacije o ustrezni prehrani kosmatincev. Kot primer, ki temelji na izbiri drugih strank, vam priporočamo premium brezžitno hrano blagovnih znamk Purizon, Wolf of Wilderness ali Wild Freedom.

 

Ali si boste v zoohit premislili in kmalu ponovno vključili v ponudbo izdelke Acana in Orijen?

Spremembe naše odločitve ni pričakovati, ker smo se tako odločili prav zato, ker nam to sodelovanje ne omogoča več izpolnjevanja potreb naših strank v smislu ponudbe najboljših izdelkov po najboljši ceni. V kolikor se bo situacija spremenila, smo odprti za ponovno pretehtanje naše odločitve in ponovno ponudbo obeh znamk v naši spletni trgovini kot v zadnjih 10 letih.

 

Ali so se pri Champion Petfoods odločili za prekinitev sodelovanja z zoohit?

Po tehtnem premisleku smo se v matični spletni trgovini zooplus odločili za ukinitev prodaje njihovih izdelkov na vseh naših spletnih straneh.