Pasja igrača kruleči prašič iz lateksa pribl. 15 cm, roza

  • Pasja igrača kruleči prašič iz lateksa pribl. 15 cm, roza
  • Pasja igrača kruleči prašič iz lateksa pribl. 15 cm, roza

Igrača za pse v dizajnu prašiča, z originalnim glasom živali, animira k igri s kruljenjem, s poliestrskim flisem v notranjosti, pes ga enostavno vzame, zelo trpežen, iz lateksa naprej...

(0)
224 zooTočk

Opis izdelka

Ta pasja igrača bo vašemu psu omogočila ogromno zabave. Vzdržljiva igrača iz lateksa je polnjena s poliestrskim flisom, zato jo lahko vaš pes enostavno zagrabi in stisne. Piska znotraj igrače proizvaja grgrajoč zvok, zato je igra še bolj realistična in še bolj animira.

Sivi divji prašič iz lateksa je zaradi svoje velikosti idealen za srednje velike do velike pse, medtem, ko je majhen, roza prašiček odlično oblikovan za majhne pse. Ta pasja igrača je obvezen del vsake pasje skrinje z igračami!

Splošne informacije o igračah iz lateksa:
Pasje igrače iz lateksa so še posebej primerne za mlade pse, ker imajo psički in mladi psi še vedno precej ostre zobe in ne le da grizejo svoje igrače, ampak jih lahko tudi raztrgajo in pogoltnejo delce.

Ker lateks ne poškoduje želodca in črevesja ter se ponavadi enostavno izloči, je goltanje majhnega delca materiala ponavadi neškodljivo.

Upoštevajte:
Kot pri vseh igračah, vašega psa morate pri igri nadzorovati. Prosimo da redno pregledujete igračo in nadomestite izdelek, če je poškodovan oz. mu manjkajajo deli, saj obstaja možnost, da se vaš pes poškoduje.