Pedigree Dentastix dnevna nega zob za male pse, 56 kosov

  • Pedigree Dentastix dnevna nega zob za male pse, 56 kosov
  • Pedigree Dentastix dnevna nega zob za male pse, 56 kosov
  • Pedigree Dentastix dnevna nega zob za male pse, 56 kosov

Žvečilni prigrizki za nego zob od Pedigree, idealni za velike in majhne pse, posebna tekstura in aktivne čistilne učinkovine, ki dokazano zmanjšujejo zobni kamen in obloge naprej...

(0)
1147 zooTočk

Opis izdelka

Zobje so za pse več kot samo orodje za žvečenje, zato je dnevna nega zob še posebej pomembna. Pedigree Dentastix dnevna nega zob prigrizek za žvečenje predstavlja udobno nego zob za pse, ki podpira zdravje zob in dlesni. Znanstveno dokazano lahko Pedigree Dentastix dnevna nega zob ob vsakodnevnem hranjenju zaradi kombinacije posebne teksture in čistilnih aktivnih snovi zmanjša nastajanje zobnega kamna tudi do 80%. Palčke Pedigree Dentastix so v celoti prebavljive in ne puščajo ostankov. Palčke za nego zob znamke Pedigree so poleg tega tako slastne, da psi zaradi njih pustijo vse drugo ob strani.

Pedigree Dentastix dnevna nega zob:

  • Edinstvena X-oblika
  • Kombinacija posebne teksture & aktivnih učinkovin
  • Ob rednem dnevnem zauživanju se lahko zmanjša nastajanje zobnega kamna tudi do 80% (znanstveno dokazano)
  • Nega zob z ugrizom
  • Ustrezna velikost palčk za vsakega psa
  • Na voljo kot multipakiranje in prednostno pakiranje

 

Pedigree Dentastix so udobna rešitev za ohranitev zdravih in močnih zob vašega psa. Kajti Dentastix negujejo zobe vašega psa - povsem preprosto med žvečenjem.

 

 

Sestavine

Sestava
žita, rastlinski stranski proizvodi, minerali (med drugim 2.5% natrijev tripolifosfat), meso in živalski stranski proizvodi, rastlinski beljakovinski izvlečki, olja in maščobe.

Dodatki
Prehransko-fiziološki dodatki:
ciknov sulfat-heptahidrat: 1045 mg/kg, goveja aroma: 842 mg/kg, piščančja aroma: 572 mg/kg. Brez umetnih barvil in arom.
Analitske sestavine:
surove beljakovine 9%, surova maščoba 1,8%, surovi pepel 5,8%, surova vlakna 2,3%, kalcij 0,69%, fosfor 0,58%, vlaga 10,5%, presnovljiva energija 312 kcal/100 g.

 

Analitske sestavine

beljakovina 10.0 %
maščoba 1.0 %
vlakno 3.0 %
pepel 10.0 %
vlažnost 15.0 %

Priporočilo za hranjenje

Priporočilo za hranjenje:

Pedigree Dentastix dnevna nega zob so prehransko doopolnilo.

Za mlade in majhne pse: ena palčka na dan za majhne pse. Primerne izključno za pse s telesno težo med 5 in 10 kg. Niso primerne za mladiče, mlajše od 4 mesecev.