Felix KnabberMix Grillspaß, 60 g

  • Felix KnabberMix Grillspaß, 60 g
  • Felix KnabberMix Grillspaß, 60 g

Pisana mešanica prigrizkov v številnih različnih oblikah, slasten vonj in nepremagljiv okus, z beljakovinami, vitamini in omega 6 maščobnimi kislinami, v treh slastnih okusih - za več lepih trenutkov naprej...

(0)
Slike izdelkov od strank
več
158 zooTočk

Opis izdelka

Z mešanico prigrizkov lahko z vašim malim falotom delite trenutke polne vragolij - saj bi mačke za KnabberMix storile vse. Prigrizki nudijo mnogo nepremagljivih okusov in so prava eksplozija barv in oblik.

Vsi faloti, ki radi dosti ušpičijo skačejo od veselja, saj novi FELIX Knabber Mix je izbor priboljškov, ki nima samo prijetnega vonja, temveč ima tudi slasten okus. Felix KnabberMix je na voljo v treh različnih okusih v vsakem pakiranju. To poskrbi za raznolikost, ki jo mačke kot je Felix imajo tako zelo rade.

Felix KnabberMix:

  • Grillspaß na volju s piščancem, jetri in okusom po puranu
Slastne vrste in različni okusi še zdaleč niso vse, kar nudi Felix KnabberMix! Prigrizki vsebujejo beljakovine, vitamine in omega 6 maščobne kisline, ki pomagajo malim falotom živeti srečno in zdravo življenje polno dogodivščin. Delite zaradi tega še več srečnih trenutkov polnih vragolij s svojim porednim falotom, z novim Felix KnabberMix!

Sestavine

Sestavine
KnabberMix Grillspaß:
Meso in živalski stranski poizvodi (35%, - ustreza 50% rehidriranega, z najmanj 26% mesa, 0,5% govedine, 0,5% piščanca), žitarice, olja in maščobe, rastlinski beljakovinski izvlečki, minerali, sladkor, kvas, ribe in ribji stranski proizvodi (1%- ustreza 2% rehidriranih, z 0,5% lososa).

Dodatne snovi:
Prehranski dodatki:
Vitamin A (31.700 IU/kg), vitamin D (1.000 IU/kg), vitamin E (170 IU/kg), železo [Fe(E1)] (58 mg/kg), jod [I(E2)] (1,9 mg/kg), baker [Cu(E4)] (11mg/kg), mangan [Mn(E5)] (15 mg/kg), cink [Zn(E6)] (137 mg/kg), selen [Se(E8)] (0,12 mg/kg).

Z antioksidanti in barvili.

KnabberMix Grillspaß:
Senzorične dodatne snovi:
aroma mesa, pečenega na žaru (0,01%).

Analitske sestavine:
linolna kislina (omega 6 maščobne kisline): 26.900 mg/kg.

Analitske sestavine

beljakovina 35.5 %
maščoba 19.5 %
vlakno 0.5 %
pepel 8.5 %
omega- 6 maščobne kisline 2.6 %

Priporočilo za hranjenje

Priporočila za hranjenje:
Felix KnabberMix je dopolnilna hrana za mačke.

Dnevna količina hrane za normalno odraslo mačko (4 kg): 15 g (pribl. 40 kosov.).
Prosimo, ustrezno zmanjšajte glavni obrok.
Čista, sveža pitna voda mora biti vedno na voljo. Nadzirajte svojo mačko v času hranjenja.