Gumijasti piščanec pasja igrača

  • Gumijasti piščanec pasja igrača
  • Gumijasti piščanec pasja igrača

Igrača za pse v dizajnu piščanca, glasno piska pri stiskanju & grizenju, zagotavlja zabavno igro, posebno primerna za mlade pse & pse, ki radi lovijo, izjemno vzdržljiva, iz lateksa naprej...

(0)
154 zooTočk

Opis izdelka

Psi enostavno obožujejo tega igrivega gumijastega piščanca. Naj si vaše lokalne mačke, veverice in poštarji oddahnejo – celo najbolj navdušen lovec se ne bo mogel upreti radostnim zvokom piščanca iz lateksa, ki jih oddaja ko ga stisnemo. Zabava za vašega psa in za vse ostale prisotne!

Pasje igrače iz lateksa so še posebej primerne za mlade pse, ker imajo psički in mladi psi še vedno precej ostre zobe in ne le da grizejo svoje igrače, ampak jih lahko tudi raztrgajo in pogoltnejo delce. Ker se lateks ne strjuje v želodcu in črevesju, v takšnih primerih ne bi smelo priti do težav. To pomeni, da če pes pogoltne majhen delec igrače, posledično ne bi smelo biti nikakršnih težav. Kakorkoli, psa morate vedno nadzorovati pri igranju z igračami iz lateksa. V nadaljevanju vam močno priporočamo, da zamenjate poškodovane igrače.


Avdio vzorčni test: