Trixie Dog Activity Disk

  • Trixie Dog Activity Disk
  • Trixie Dog Activity Disk
  • Trixie Dog Activity Disk

Frizbi za pse, razvit v sodelovanju s svetovno prvakinjo „Disc Dogging“, optimalna lastnost letenja, primeren za metanje & prinašanje, fleksibilen & robusten material, PDF za trening je na voljo za prenos,, iz plastike naprej...

(0)
576 zooTočk

Opis izdelka

Dog Activity Disk od Trixija pomaga pri treningu hitrosti vašega psa, odzivanja in vzdržljivosti, v razigranjem vzdušju. Igre metanja in lovljenja krepijo vez med psom in lastnikom, optimalen dizajn za letenje pa zagotavlja vrhunsko zabavo vseh prisotnih.

Visoko kakovostni frizbi je bil razvit v sodelovanju s svetovno proizvaljalko Disc Dogging, Karin Actun. Disku je priložen tudi vodič z nasveti in triki Karin Actun, za optimalni trening. Na voljo je PDF z nasveti in triki za optimalen trening, ki ga je pripravila Katrin Actun.

Frizbi je primeren celo za mlade pse, saj je narejen iz fleksibilne, mehke in trpežne plastike ter odporen na ugrize in lomljenje.

Opozorilo: Barva Diska v pošiljki se lahko razlikuje od fotografije.

Bodite pozorni:
Kot pri vsakem drugem izdelku, prosimo nadzorujte vašega ljubljenčka pri igri s to igračo. Redno jo pregledujte, da ugotovite morebitne poškodbe in jo nadomestite, če je poškodovana ali ji manjka kakšen del, saj tako preprečite morebitne poškodbe vašega ljubljenčka.