Feringa Menu Kitten - piščanec & teletina 6 x 200 g

  • Feringa Menu Kitten - piščanec & teletina 6 x 200 g

Brezžitna premium-popolna hrana za odraščajoče mačje mladiče. Visok delež mesa 72 %, obogatena z zelenjavo in finimi zelišči. Z dragocenimi beljakovinami, vitamini & tavrinom, proizvedena v Nemčiji naprej...

(0)
611 zooTočk

Opis izdelka

Ljubeče pripravljeni Feringa premium meniji za mlade mačke v finih vrstah Piščanec & teletina s korenjem in regratom ali Puran z bučo in mačjo meto navdušujejo male gurmane kot naravna in brezžitna premium hrana z visoko vsebnostjo mesa. Skrbno izbrane sestavine, rafinirano obogatene z nekoliko zelenjave in ščepcem finih zelišč, nudijo pristno doživetje okusov. Feringa Kitten je prilagojena posebnim potrebam odraščajočih mačk v starosti od 2 - 12 mesecev in nudi tudi brejim ali doječim mačkam ustrezno prehrano. Prav mlade mačke so pravi sveženj energije, so razposajene in se veliko igrajo. Tako je potreba po beljakovinah, hranilnih snoveh in vitaminih pri mačjih mladičih višja kot pri odraslih mačkah. Feringa Kitten idealno pokriva te posebne potrebe.

Profil hranil v teh recepturah od Feringa Kitten je pripravljen po vzoru naravne prehrane vaše mlade mačke. Nežna predelava skrbno izbranih sestavin v družinsko vodenem podjetju iz Nemčije ohranja naravne hranilne snovi in pristen okus visokokakovostne popolne hrane. Ker prebavni sistem vaše mačke ni prilagojen na predelavo velikih količin žit, se pri Feringa popolnoma odpovedujejo dodatku žitaric.

Prednosti Feringa Kitten premium-menijev na kratko:

  • Visokokakovostni vir beljakovin:
    za Feringa Kitten so uporabljene posebno dobro prebavljive mesne vrste, kot so puran, piščanec ali teletina.
  • Visoka vsebnost mesa 72 %:
    vsaka vrsta je pripravljena izključno iz svežega mesa. Ker so mačke po naravi mesojedke, podpira Feringa Kitten naravno in vrsti primerno prehrano.
  • Brez žit - brez glutena:
    Feringa se popolnoma odpoveduje žitaricam, ker prebavni sistem mačk ni prilagojen prebavi večjih količin žit. Tako tvorijo brezžitne recepture osnovo za vrsti primerno hrano. Feringa je poleg tega brezglutenska.
  • Nežna predelava:
    vse sestavine so hladno polnjene in končno nežno kuhane, da se ohranijo dragocene sestavine in naravni okus.
  • Izključna uporaba navedenih sestavin:
    za Feringa so predelane le sestavine, ki so navedene v sestavi.
  • Visoka kvaliteta sestavin:
    Feringa se iz prepričanja odpoveduje živalski in kostni moki, manj vrednim rastlinskim stranskim proizvodom, klavničnim odpadkom, barvilom, konzervansom, aromam in umetnim atraktantom.
  • Z vitamini & tavrinom:
    dodatek tavrina in vitaminov oskrbuje vaše mačje otroke z vsemi hranili, pomembnimi za uravnoteženo prehrano.
  • Idealno razmerje kalcij-fosfor:
    za celovit zdrav razvoj mačke igra razmerje kalcij-fosfor veliko vlogo. Razmerje kalcij-fosfor je 1,3 proti 1.
  • Dragocene balastne snovi:
    Feringa Kitten vsebuje sveže, dobro sprejemljivo sadje ali zelenjavo ter zelišča. Tako je vaša mlada mačka oskrbljena z za prebavo pomembnimi balstnimi snovmi.
  • Brez soje in laktoze:
    kot visokokakovostna premium hrana je Feringa Kitten naravno brez soje in laktoze in zato zelo primerna za občutljive mačje mladiče.
  • Pripravljena v družinskem podjetju:
    Feringa mokra hrana je pripravljena v družinsko vodenem podjetju v Nemčiji z veliko ljubezni in skrbnosti. Vrsti primerna in naravna prehrana mačjih mladičev je tukaj v ospredju.

Feringa - z veliko ljubezni kot narejeno doma! Za naravno in vrsti primerno hrano vaše mačke.

 

 

Sestavine

Sestava:

Piščanec & teletina s korenjem in regratom:
45 % sestoji iz piščančjih src, piščančjega mesa, piščančjih jeter, piščančjih želodcev, piščančjih vratov, 27 % telečjih src, 25,9 % bujon, 1 % korenje, 1 % minerali, 0,1 % regrat.

 

Energija na kg:
ME (FEDIAF, 2014) 4,32 MJ / 1.032 kcal.

Dodatki
Prehranski dodatki:
vitamin D3 (200 IE), vitamin E (all-rac-alfa-tokoferilacetat) 30 mg, cink (kot cinkov sulfat, monohidrat) (15 mg), mangan (kot manganov(ll)-sulfat, monohidrat) (3 mg), jod (kot kalcijev jodat, brezvodni) (0,75 mg), selen (kot natrijev selenit) (0,03 mg), tavrin (1.500 mg).

Analitske sestavine

beljakovina 11.0 %
maščoba 6.5 %
vlakno 0.3 %
pepel 2.4 %
vlažnost 79.0 %

Priporočilo za hranjenje

Priporočilo za hranjenje:
navedene količine so le smernice, prosimo, da mlade mačke redno tehtate in prilagodite količine hrane. Odraščajoče mlade mačke, breje ter doječe mačke lahko hranite tudi po želji. Bodite pozorni, da je vaši mački sveža voda stalno na voljo. Odprto pločevinko hranite v haldilniku in porabite v roku 24 ur. Servirajte hrano sobne temperature.

Količine hranjenja na mlado mačko (odrasla pribl. 5 kg) v g na dan:

Starost mlade mačke Dnevni odmerek
2 - 3 mesece 150 - 160 g
3 - 4 mesece 270 - 300 g
7 - 12 mesecev 320 - 350 g
 

Popolna hrana za odraščajoče mačke.